Autoverhuur Pisa Luchthaven (PSA)

Vergelijk Top Auto Verhuurbedrijven voor Pisa Luchthaven

 • Hertz Hertz
 • Sixt Sixt
 • EuropCar EuropCar
 • Alamo Alamo
 • Buchbinder Buchbinder
 • Locauto Locauto
 • Auto Europa Sicily Auto Europa Sicily
 • Maggiore Maggiore
 • Centauro Centauro
 • Keddy Keddy

Waarom een auto Pisa Luchthaven huren via VIP Cars?

Prijzen alles inbegrepen

Huur een auto in Pisa Luchthaven met prijzen inclusief CDW verzekering, Diefstalverzekering, Ongelimiteerde Kilometers etc.

Betrouwbare Verhuurbedrijven

Leidende verdelers van huurauto's in Pisa Luchthaven - Hertz, Sixt, EuropCar, Alamo, Buchbinder, Locauto, Auto Europa Sicily, Maggiore, Centauro, Keddy

Laagste prijzen gegarandeerd

Enorme besparingen op Pisa Luchthaven autoverhuur deals

Geen annulatiekosten

VIP Cars biedt gratis annulatie voor autoverhuur in Pisa Luchthaven

Veilig Online Boeken

Reserveer een auto voor Pisa Luchthaven via een veilig boekplatform

Grootste Aanbod van Auto's

Kies uit Economie, Minibus, Luxeterreinwagen & Luxewagens voor Pisa Luchthaven

Maak Uw Reis Gemakkelijk met een Huurauto vanaf Pisa Airport (PSA)


Huur een auto voor Pisa Airport (PSA) en begin uw avontuur zodra u op het vliegveld landt! Naast Florence Airport, een andere belangrijke luchthaven in de regio, is Pisa Airport nog steeds de beste plaats om uw huurauto op te halen als u van plan bent om de Toscaanse regio in Italië te verkennen!!! Dit komt omdat PSA Airport vrij dicht bij enkele van de meest geliefde steden in de regio Toscane ligt, zoals Florence, Arezzo, Siena, Lucca, Livorno, Peccioli, San Gimignano, Certaldo en Volterra. En wie wil er nou geen ​​road trip maken in Italië, toch? Dus huur een auto op PSA Airport en bezoek een aantal van de meest geliefde Italiaanse steden en dorpen, terwijl u zonder veel gedoe van PSA Airport naar Toscane reist!!

Reserveer nu uw huurauto voor Pisa Airport en maak gebruik van onze speciale aanbiedingen!

Autoverhuurbedrijven Die Een Balie Hebben op Pisa Airport

Pisa Airport heeft ongeveer 12 autoverhuurbedrijven waar u een vooraf gereserveerde huurauto voor PSA Airport kunt huren of ophalen. Van de leveranciers die direct op PSA Airport actief zijn, zijn de volgende partners van VIP Cars:

 • EnterpriseEnterprise
 • EuropcarEuropcar
 • FireflyFirefly
 • GoldcarGoldcar
 • Locauto RentLocauto Rent
 • MaggioreMaggiore
 • SixtSixt

Andere leveranciers, zoals National, Ecovia, Ace en Alamo bieden, hoewel ze geen verhuurbalies op de luchthaven hebben, wel een 'meet & greet'-service. De autoverhuurbalies bevinden zich niet op de luchthaven, vandaar dat de luchthaven 'huurautopendel'-service biedt, voor het gemak van de passagiers, onafhankelijk van wanneer hun vlucht landt. Zelfs als het de laatste vlucht is, is het schema van autoverhuurbedrijven zo opgesteld dat er minimaal één 24 uur per dag open blijft. De halte van de pendelbus bevindt zich net buiten de aankomsthal van de Passagiersterminal.

Pisa Airport – Overzicht

Bekend als Galileo Galilei Airport, een naam die werd gegeven ter ere van de daar geboren Galileo Galilei - de beroemdste wetenschapper aller tijden – bedient Pisa Airport (PSA) de stad Pisa. Het biedt vluchten naar allerlei bestemmingen over de hele wereld met luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair, easyJet, Eurowings, Wizz Air en Qatar Airways. Pisa Airport is gebouwd in de jaren 1930 en '40 en is de tiende drukste luchthaven van Italië op het gebied van passagiersvervoer.

Address: Piazzale D'ascanio, 1, 56121 Pisa PI, Italië
IATA Code: PSA

Plaatsen Waar U Uw Huurauto Kunt Inleveren

Als u uw auto ergens in Pisa wilt inleveren, hebben onze leveranciers locaties in het centrum van Pisa, maar als u tussen steden gaat reizen, hebben onze leveranciers ook inleverlocaties in andere Italiaanse steden zoals Pescara, Pesaro, Perugia, Parma en meer. Gebruik voor de volledige lijst het gedeelte 'Andere Inleverlocatie' op ons zoekformulier en bekijk de lijst met beschikbare locaties.

Pisa Airport autoverhuur – Grenzen Oversteken tijdens Reizen

Veel van onze huurautoleveranciers in Italië staan reizen over de grenzen toe, bijvoorbeeld Goldcar, die de huurder toestemming geeft om de huurauto vanaf PSA Airport mee te nemen naar Zwitserland, Frankrijk, Kroatië en Slovenië. En Firefly staat reizen over de grens toe naar Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Spanje en Oostenrijk.

Andere leveranciers die reizen over grenzen toestaan met hun huurauto’s vanaf Pisa Airport zijn Sixt, Europcar, Ace, Locauto, en Maggiore..

Pisa Airport Autoverhuur – Veelgestelde Vragen

BESTE DEALS

Goedkope Autoverhuur Aanbiedingen in Italië

Economie USD 12.86 /dag
Compact USD 15 /dag
Bus / Minibus USD 19.29 /dag
Luxe / Premium USD 23.58 /dag

Autoverhuurlocaties nabij Pisa Luchthaven