Veelgestelde vragen

U kunt extra’s aan uw boeking toevoegen door gebruik te maken van onze "Reservering beheren". Log in, klik op 'Beheer Boeking', en voeg de extra's toe. Als alternatief kunt u ook bellen met ons op + 1-914-368-0091 of + 44-208-196-9510 om de extra's voor uw boeking aan te vragen.
Je kunt je reservering met behulp van onze rubriek "Manage mijn boeking" online wijzigen. Gewoon inloggen, met behulp van je VIP Cars reserveringsnummer en e-mail-ID en de wijzigingen voor je boeking aanbrengen. Dit is de snelste en gemakkelijkste manier om wijzigingen in je reservering te maken. Wij zullen jouw verzoek krijgen en die zal zo spoedig mogelijk worden verwerkt.

U kunt extra's aan uw boeking toevoegen via "Beheer Boeking". Log in, klik op "Beheer Boeking" en voeg de extra's toe die u graag wilt. U kunt ons ook bellen op +1-914-368-0091 of +44-208-196-9510 om de extra's voor uw boeking aan te vragen.

Over het algemeen wordt de bevestigingsvoucher direct na het registreren van een succesvolle betalingstransactie naar u gemaild. Echter, in sommige gevallen, indien de auto beschikbaar is op aanvraag of een Wachtstatus heeft, kan het tot 72 uur duren voordat u een bevestigingsmail van ons ontvangt. Heeft u na 72 uur nog steeds geen bevestigingsmail van uw boeking ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen via + 1-914-368-0091 of + 44-208-196-9510.

Indien het een afhaling voor de opvolgende dag is, proberen we de huur zo snel mogelijk aan u te bevestigen.

Log in via "Reservering beheren" om de gewenste wijzigingen aan te brengen. Zodra u inlogt, kunt u de vluchtgegevens toevoegen door te klikken op de optie 'Wijzig boeking'.

Wij bieden u eenvoudig online de mogelijkheid om uw boeking te annuleren. Login via "Reservering beheren" en volg de annuleringslink voor uw boeking. U ons ook bellen op + 1-914-368-0091 of + 44-208-196-9510. Lees de annuleringsvoorwaarden voordat u verdergaat.

Annuleringsvoorwaarden voor deels betaald en pre-paid verhuur:

  • Indien de reservering meer dan 48 uren voor de afhaaldatum wordt geannuleerd vindt er een 100% terugbetaling van het voorschot plaats.
  • In het geval dat de reservering wordt geannuleerd binnen 48 uren voor het afhaaltijdstip wordt er een bedrag van GBP 30 aangerekend (of equivalent).
Ja, u kunt de duur van uw huur verlengen door een bezoek te brengen aan "Reservering beheren". Indien u de auto nog niet heeft opgehaald, maar uw huurperiode wel al wilt uitbreiden met enkele dagen, kunt u naar ‘Beheer Boeking’ gaan en de datum en tijd van uw huurperiode aanpassen. Uw aanvraag zal worden verzonden voor een goedkeuring en zal worden goedgekeurd op basis van de beschikbaarheid van het voertuig. U wordt geïnformeerd zodra uw verzoek is goedgekeurd.
Eenrichtings verhuur voor internationale en binnenlandse bestemmingen is mogelijk; het is echter strikt afhankelijk van het land van verhuur en het verhuurbedrijf. Bij het maken van een online boeking, kunt u kiezen voor een andere retourlocatie. U dient rekening te houden met extra kosten bij een enkele reis welke betaald dient te worden aan de leverancier. Naast online boeken, kunt u ook telefonisch contact opnemen via + 1-914-368-0091 of + 44-208-196-9510 voor meer informatie.
De opties voor de levering van voertuigen zijn beschikbaar. Het hangt af van de verhuurmaatschappij en het land waar de huur is aangevraagd. In sommige gevallen kan er een extra vergoeding worden berekend. Voorafgaand aan het maken van een dergelijke boeking, dient u te informeren of levering van voertuigen mogelijk is door te bellen met ons op + 1-914-368-0091 of + 44-208-196-9510.
De inbegrepen voorzieningen voor de verhuur variëren van leverancier tot leverancier en van land tot land, maar over het algemeen omvat een autoverhuur diensten zoals een CDW-cascoverzekering, vliegveld- en locatievergoeding, bescherming tegen diefstal, lokale belastingen en een onbeperkt aantal kilometers. De insluitsels worden ook voor het boeken van een verhuur weergegeven en kunnen gezien worden door met je muis over de prijs van de auto in de auto zoekresultaten te gaan. Je kunt ook naar de link "Verhuur Voorwaarden" op de autopagina met zoekresultaten gaan of als je bij ons al een boeking hebt gemaakt, verwijzen wij je naar je bevestiging.

Vrijwaring Ongevallenschade:

Met deze verzekering bent u verzekerd tegen de schade aan de huurauto. Er is echter een extra vergoeding verschuldigd door u voor de kosten van de reparatie. Het overschot hangt af van de leverancier en het voertuigtype. Deze vrijstelling omvat geen opzettelijke schade door het gebruik van onjuiste brandstof, schade aan banden, verlies van sleutels, schade / grove nalatigheid en schade veroorzaakt door de schending van de huurovereenkomst.

Voor binnenlandse klanten in de VS en Canada zijn tarieven meestal exclusief CDW.

Diefstal Vrijwaring:

Diefstalvrijstelling vermindert uw aansprakelijkheid in geval van diefstal van het gehuurde voertuig. Een additioneel bedrag is echter van toepassing om te worden betaald in geval van diefstal. Het overschot hangt af van de leverancier en het voertuigtype.

Voor binnenlandse klanten in de VS en Canada zijn tarieven meestal exclusief THW.


Aansprakelijkheidsverzekering van derden

Deze verzekering dekt uw aansprakelijkheid tegen schade aan andere mensen en / of eigendommen van anderen. Een additioneel bedrag moet echter door u worden betaald boven de waarde van de verzekering.

Over het algemeen zijn de Vrijwaring Ongevallenschade (CDW) en Diefstal Vrijwaring (THW) bij uw huur inbegrepen, echter dient u de "Verhuur Voorwaarden" te bekijken bij de auto die u boekt, in de zoekresultaten van de auto of als u al hebt geboekt een boeking, op uw bevestigingsvoucher.

VIPcars.com dekt alle basiskosten in uw deal, maar er kunnen situaties komen waarin u extra moet betalen. De extra kosten kunnen Contractvergoeding - Zuid-Afrika, licentiekosten in Barbados en Jersey en Belasting - Australië omvatten. Andere ter plaatse te betalen extra kosten omvatten voorwaarden zoals kinderzitjes, extra stuurprogramma's of extra services zoals een eenmalige binnenlandse of extra verzekering. Alle dergelijke extra kosten worden aangeboden in de informatie die u wordt verstrekt op het moment dat u uw huurauto boekt. Alle dergelijke extra kosten moeten worden verduidelijkt bij de leverancier op het moment van verhuur.
Als je je voertuig ophaalt, moet je je voucher, een geldig rijbewijs en een creditcard op naam van de bestuurder hebben. Ook is het raadzaam dat je een ander identiteitsbewijs, zoals bijvoorbeeld een paspoort, bij je hebt. Voor alle andere informatie, over wat eventueel is verplicht op het moment van de huur, verwijzen wij je naar de bepalingen en de voorwaarden van de leverancier, die samen met je bevestiging wordt gestuurd. Je kunt op elk moment contact met ons opnemen via telefoontje +1-914-368-0091 or +44-208-196-9510 of een e-mail aan het ondersteuningsteam.
Alle klachten met betrekking tot de online boeking en technische kwesties met betrekking tot de website kunt u mailen naar support@vipcars.com en worden direct aangepakt. Voor huur- of autogerelateerde klachten raden we u aan om direct contact op te nemen met het verhuurbedrijf.
Het hangt af van het land waarin u de auto huurt en ook van de leverancier die de service levert. U kunt alle informatie met betrekking tot internationale of grensoverschrijdende reizen vinden in de reserveringsdocumentatie, "Verhuur Voorwaarden" en ook op de algemene voorwaarden in de bevestigingsvoucher. Neem voor meer informatie contact met ons op via + 1-914-368-0091 of + 44-208-196-9510.
In een scenario waarin u betrokken raakt bij een fout in een mechanische auto of een ongeluk, dient u het plaatselijke autoverhuurbedrijf snel op de hoogte te stellen. Het is belangrijk dat u het ongeval of mechanische problemen binnen 24 uur informeert. Indien het een ongeluk is, moet u ook de lokale politie informeren en erbij betrekken en een rapport indienen met de volledige details van de betrokken derde partij.

Een dergelijk scenario vereist ook dat u een meldingsformulier invult dat bij het inleveren van de auto bij de leverancier moet worden ingediend. Houd ook een kopie van alle documenten en rapporten bij voor de administratie.
Om contact met ons op te nemen, kun je ons mailen op support@vipcars.com of ons bellen op één van de opgegeven telefoonnumers +1-914-368-0091 or +44-208-196-9510op de website.
De informatie over een leverancier wordt vermeld op de huurautobevestiging. Op de voucher staat ook informatie over de ophaallocatie, tijd en datum van je huurauto. In het geval dat je nog steeds niet in staat bent om de leverancier te bereiken of het kantoor te localiseren, kun je altijd via de telefoon of via de e-mail contact opnemen met ons ondersteuningsteam.
Mogelijk worden uw lokale kosten in rekening gebracht door uw leverancier om redenen als, maar niet beperkt tot, schade aan het voertuig en het tanken. Tijdens het boeken en verzamelen van uw voertuig ontvangt u documenten die alle informatie over extra kosten bevatten. Als u de in uw documenten vermelde kosten moeilijk begrijpt, kunt u contact met ons opnemen op + 1-914-368-0091 of + 44-208-196-9510. We zullen uw vragen of opmerkingen doorgeven aan uw leverancier.
In een situatie als deze is het raadzaam dat u onmiddellijk contact met ons opneemt via + 1-914-368-0091 of + 44-208-196-9510. U kunt ons ook per e-mail bereiken op support@vipcars.com.
Hoewel de door u opgegeven vluchtgegevens uw autoverhuurbedrijf zullen helpen bij het controleren van situaties zoals vluchtvertraging of annulering, is het toch raadzaam dat u ons informeert over de situatie van uw vlucht. Wanneer u dit niet doet, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.
Omdat kinderzitjes in de meeste landen verplicht zijn, bieden we kinderzitjes als een 'extra' aan naast uw verhuur. U moet van tevoren een aanvraag indienen, op het moment van reserveren. Alle dergelijke extra's worden ter plaatse betaald aan de verhuurbalie.
In het geval u bij een gesloten kantoor aankomt, dient u contact op te nemen met de leverancier/verhuurbedrijf. Het contactnummer en andere gerelateerde informatie over de leverancier vindt u in uw bevestigingsvoucher. De leverancier zal proberen een ophaalmogelijkheid te regelen, maar het afhalen buiten kantooruren brengen vaak extra kosten met zich mee. U wordt verzocht hetzelfde te bevestigen van uw leverancier.
Auto's die op VIPCars.com worden weergegeven, dienen als leidraad en kunnen verschillen van de actuele versies die op de weg beschikbaar zijn. Bovendien worden niet alle auto's op onze website weergegeven en daarom kunt u een "of soortgelijke" tag met de naam van de auto zien. In een situatie waarin u uw auto niet kunt vinden, belt u dan om informatie te krijgen over de beschikbaarheid van het voertuig dat u wenst.
Wanneer en indien u een voucher heeft ontvangen met onjuiste informatie, dient u contact op te nemen met ons team via + 1-914-368-0091 of + 44-208-196-9510 of per e-mail via support@vipcars.com. Ons team zal u verder helpen met betrekking tot de onjuiste informatie op uw voucher.
Je hebt een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig, omdat de meeste verhuurders dit voor de borg vereisen.
Een vluchtnummer geeft uw leverancier uw aankomstinformatie over uw vlucht, waardoor ze zaken als vertraging van vluchten of annulering kunnen controleren, waardoor de beschikbaarheid van de auto in dergelijke gevallen kan worden gecontroleerd.

De leeftijdsgrens voor het huren van een auto is afhankelijk van het land waarin u een auto huurt en van de autoverhuurder. U wordt op het moment van reserveren op de hoogte gesteld van de geldende beperkingen en dit wordt ook vermeld in de verhuurdocumentatie.

Over het algemeen varieert de rijleeftijd van 25 tot 75 jaar, maar de meeste autoverhuurders staan verhuur van chauffeurs onder de 25 jaar toe tegen een Young Driver Surcharge. Raadpleeg de link "Verhuur Voorwaarden" voor elke auto op de resultatenpagina van de auto.

Wanneer u jonger bent dan 25 jaar of ouder dan 65 jaar en twijfelt, neem dan gerust contact op met ons team op + 1-914-368-0091 of + 44-208-196-9510.

Wanneer een auto op aanvraag is, is dit waarschijnlijk te wijten aan een beperkte beschikbaarheid van het voertuig bij de leverancier. In dat geval nemen we contact op met de leverancier om de beschikbaarheidsstatus van de auto te bevestigen op basis waarvan uw boeking binnen 48 uur wordt bevestigd.

Wanneer de huur begint in de komende 48 uur, wordt u geadviseerd om contact met ons op te nemen via + 1-914-368-0091 of + 44-208-196-9510, zodat we contact kunnen opnemen met de leverancier om de informatie over de beschikbaarheid van uw auto te verkrijgen en u zo spoedig mogelijk te informeren.

De kosten voor een verhuur verschillen van leverancier tot leverancier en van land tot land. Over het algemeen word je voor elke auto op de hoogte gesteld van je borg of heffingen op het moment van de boeking onder de link "Verhuur Voorwaarden" en deze informatie wordt ook opgenomen in de documentatie over de verhuur.
We hebben afspraken met topleveranciers voor autoverhuur, waardoor wij in staat zijn om kortingen en aanbiedingen aan te bieden. We laten je niet ongeveer 50% besparen ten opzichte van de gebruikelijke tarieven, maar staan ook garant voor een minimale aanbetaling bij de reservering.
Bij het reserveren van een auto van VIPCars.com, word je gevraagd om een klein deel van het totale bedrag op onze website te betalen, terwijl de rest van de betaling dient te geschieden bij de verhuurbalie, wanneer je met je voucher je geboekte auto komt ophalen.
Elk voertuig op de website is bedoeld als leidraad en kan door een ander model worden vervangen of een verbeterd model van het voertuig kan door de leverancier beschikbaar worden gesteld. Elke weigering tot dergelijke wijzigingen moet rechtstreeks met de leverancier worden behandeld en niet met VIP Cars.
Hoewel VIP Cars ervoor zorgt dat de zitcapaciteit van het voertuig zo nauwkeurig mogelijk is, echter, omdat de voertuiggegevens door de leverancier naar VIP Cars worden verzonden, moet elke wijziging in de voertuigspecificaties (inclusief autocapaciteit en voertuigtype) op dat moment van verhuur moet alleen worden behandeld met de leverancier.