Minimaliseren van Covid-19 besmetting! Alle auto's worden grondig gereinigd en ontsmet! Lees meer

Auto Verhuur - Zoek, Vergelijk & Boek

Huur van 500+ Betrouwbare Auto Verhuurbedrijven Wereldwijd

 • Europcar
 • Avis
 • Alamo
 • Sixt
 • National
 • Dollar
 • Hertz
 • Thrifty
 • Budget
 • Enterprise
Bellen om te reserveren 1-866-727-1191 Bekijk meer nummers
Live Chat
4.7/5
4.6/5

Waarom een auto huren via VIP Cars?

Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Geen verborgen kosten

Als je eenmaal hebt betaald, geen last minute verrassingen.

Toonaangevende leveranciers wereldwijd

Internationale & binnenlandse autoverhuur merken zoals Hertz, Alamo, Avis, etc.

Toegewijde klantenservice

24/7 uitstekende klantenservice via telefoon, chat en e-mail.

Laagste prijsgarantie

Beste autohuurprijzen op het web.

Gratis annuleren

Gratis annuleren, tot 48 uur vóór het ophalen.

Populaire autoverhuurlocaties wereldwijd

Exclusieve verhuur voordelen

Profiteer van het "Full to Full" tankbeleid zonder onrechtvaardig systeem, waarin je wordt gevraagd om de tank halfvol of leeg terug te brengen.

Onze autoprijzen zijn inclusief "enkele reis huurkosten", indien een andere terugbreng locatie bij de boeking wordt geselecteerd.

De prijzen zijn vaak inclusief de belangrijkste luchthavenvergoedingen & belastingen, om de bijkomende en verborgen kosten te verminderen.

Maak een keuze uit een breed scala aan autocategorieën zoals Economie, Luxe, Mini Van of SUV om aan je reis wensen te voldoen.

Verhuur deals zijn inclusief* CDW en andere belangrijke verzekeringen/ontheffingen.

*Klanten uit de VS/Canada genieten van exclusieve verzekeringsdeals

Veelgestelde vragen

De kosten voor een verhuur verschillen van leverancier tot leverancier en van land tot land. Over het algemeen word je voor elke auto op de hoogte gesteld van je borg of heffingen op het moment van de boeking onder de link "Prijs details" en deze informatie wordt ook opgenomen in de documentatie over de verhuur.
Tijdens het ophalen van jouw huurauto bij het ophaalpunt heb je het volgende nodig:
 • Autohuur voucher
 • Geldig rijbewijs
 • Creditcard (op naam van de hoofdbestuurder)
 • ID-bewijs (bij voorkeur een paspoort of nationaal identiteitsbewijs)
Voor andere informatie over wat nodig kan zijn op het moment van verhuur, verwijzen wij je door naar de huurvoorwaarden van de leverancier die samen met jouw bevestigingsvoucher zijn verzonden. Je kunt ook contact opnemen met ons ondersteuningsteam.
We hebben afspraken met topleveranciers voor autoverhuur, waardoor wij in staat zijn om kortingen en aanbiedingen aan te bieden. We laten je niet ongeveer 50% besparen ten opzichte van de gebruikelijke tarieven, maar staan ook garant voor een minimale aanbetaling bij de reservering.
Je hebt een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig, omdat de meeste verhuurders dit voor de borg vereisen.

Je kunt je reservering met behulp van onze rubriek "Manage mijn boeking" online wijzigen. Gewoon inloggen, met behulp van je VIP Cars reserveringsnummer en e-mail-ID en de wijzigingen voor je boeking aanbrengen. Dit is de snelste en gemakkelijkste manier om wijzigingen in je reservering te maken. Wij zullen jouw verzoek krijgen en die zal zo spoedig mogelijk worden verwerkt.

De inbegrepen voorzieningen voor de verhuur variëren van leverancier tot leverancier en van land tot land, maar over het algemeen omvat een autoverhuur diensten zoals een CDW-cascoverzekering, vliegveld- en locatievergoeding, bescherming tegen diefstal, lokale belastingen en een onbeperkt aantal kilometers. De insluitsels worden ook voor het boeken van een verhuur weergegeven en kunnen gezien worden door met je muis over de prijs van de auto in de auto zoekresultaten te gaan. Je kunt ook naar de link "tarief gegevens" op de autopagina met zoekresultaten gaan of als je bij ons al een boeking hebt gemaakt, verwijzen wij je naar je bevestiging.

Wij bij VIPCars.com bieden jou de goedkoopste autoverhuurdeals op 20.000+ locaties over de hele wereld door te onderhandelen over prijzen met meer dan 500 internationale en lokale verhuurders. We stellen klanten in staat om een huurauto te zoeken, vergelijken en boeken tegen gegarandeerd de laagste prijzen. En als je de gewenste autohuur niet kunt vinden, kun je contact opnemen met onze 24/7 boekingsondersteuning om een perfecte deal voor je te vinden.

De informatie over een leverancier wordt vermeld op de huurautobevestiging. Op de voucher staat ook informatie over de ophaallocatie, tijd en datum van je huurauto. In het geval dat je nog steeds niet in staat bent om de leverancier te bereiken of het kantoor te localiseren, kun je altijd via de telefoon of via de e-mail contact opnemen met ons ondersteuningsteam.
De meeste autoverhuurbedrijven vragen om een creditcard op naam van de hoofdbestuurder om de borg bij de verhuurbalie te betalen. Controleer het gedeelte 'Huurvoorwaarden' voor eventuele andere betaalmethoden van jouw voorkeursleverancier. Als je de auto al hebt geboekt, kun je jouw boekingsvoucher raadplegen.
Bij het reserveren van een auto van VIPCars.com, word je gevraagd om een klein deel van het totale bedrag op onze website te betalen, terwijl de rest van de betaling dient te geschieden bij de verhuurbalie, wanneer je met je voucher je geboekte auto komt ophalen.