Minimaliseren van Covid-19 besmetting! Alle auto's worden grondig gereinigd en ontsmet! Lees meer

Autoverhuur - vergelijk, boek en bespaar veel!

Vind Uw Huurwagen

Wereldwijd Bekende en Vertrouwde Autoverhuur Merken

  • Europcar
  • Avis
  • Alamo
  • Sixt
  • National
  • Dollar
  • Hertz
  • Thrifty
  • Budget
  • Enterprise
Bellen om te reserveren 1-866-727-1191 Bekijk meer nummers
Live Chat WhatsApp
4.6/5
4.5/5

Geniet van de huurervaring met premium services...


Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Geen verborgen kosten

Als je eenmaal hebt betaald, geen last minute verrassingen.

Toonaangevende leveranciers wereldwijd

Internationale & binnenlandse autoverhuur merken zoals Hertz, Alamo, Avis, etc.

Toegewijde klantenservice

24/7 uitstekende klantenservice via telefoon, chat en e-mail.

Laagste prijsgarantie

Beste autohuurprijzen op het web.

Gratis annuleren

Gratis annuleren, tot 48 uur vóór het ophalen.

Populaire autoverhuurlocaties wereldwijd

Exclusieve verhuur voordelen

Profiteer van het "Full to Full" tankbeleid zonder onrechtvaardig systeem, waarin je wordt gevraagd om de tank halfvol of leeg terug te brengen.

Onze autoprijzen zijn inclusief "enkele reis huurkosten", indien een andere terugbreng locatie bij de boeking wordt geselecteerd.

De prijzen zijn vaak inclusief de belangrijkste luchthavenvergoedingen & belastingen, om de bijkomende en verborgen kosten te verminderen.

Maak een keuze uit een breed scala aan autocategorieën zoals Economie, Luxe, Mini Van of SUV om aan je reis wensen te voldoen.

Verhuur deals zijn inclusief* CDW en andere belangrijke verzekeringen/ontheffingen.

*Klanten uit de VS/Canada genieten van exclusieve verzekeringsdeals

Veelgestelde vragen

De kosten voor een verhuur verschillen van leverancier tot leverancier en van land tot land. Over het algemeen word je voor elke auto op de hoogte gesteld van je borg of heffingen op het moment van de boeking onder de link "Prijs details" en deze informatie wordt ook opgenomen in de documentatie over de verhuur.
Als je je voertuig ophaalt, moet je je voucher, een geldig rijbewijs en een creditcard op naam van de bestuurder hebben. Ook is het raadzaam dat je een ander identiteitsbewijs, zoals bijvoorbeeld een paspoort, bij je hebt. Voor alle andere informatie, over wat eventueel is verplicht op het moment van de huur, verwijzen wij je naar de bepalingen en de voorwaarden van de leverancier, die samen met je bevestiging wordt gestuurd. Je kunt op elk moment contact met ons opnemen via telefoontje of een e-mail aan het ondersteuningsteam.
We hebben afspraken met topleveranciers voor autoverhuur, waardoor wij in staat zijn om kortingen en aanbiedingen aan te bieden. We laten je niet ongeveer 50% besparen ten opzichte van de gebruikelijke tarieven, maar staan ook garant voor een minimale aanbetaling bij de reservering.
Je hebt een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig, omdat de meeste verhuurders dit voor de borg vereisen.

Je kunt je reservering met behulp van onze rubriek "Manage mijn boeking" online wijzigen. Gewoon inloggen, met behulp van je VIP Cars reserveringsnummer en e-mail-ID en de wijzigingen voor je boeking aanbrengen. Dit is de snelste en gemakkelijkste manier om wijzigingen in je reservering te maken. Wij zullen jouw verzoek krijgen en die zal zo spoedig mogelijk worden verwerkt.

De inbegrepen voorzieningen voor de verhuur variëren van leverancier tot leverancier en van land tot land, maar over het algemeen omvat een autoverhuur diensten zoals een CDW-cascoverzekering, vliegveld- en locatievergoeding, bescherming tegen diefstal, lokale belastingen en een onbeperkt aantal kilometers. De insluitsels worden ook voor het boeken van een verhuur weergegeven en kunnen gezien worden door met je muis over de prijs van de auto in de auto zoekresultaten te gaan. Je kunt ook naar de link "tarief gegevens" op de autopagina met zoekresultaten gaan of als je bij ons al een boeking hebt gemaakt, verwijzen wij je naar je bevestiging.

Om contact met ons op te nemen, kun je ons mailen op support@vipcars.com of ons bellen op één van de opgegeven telefoonnumers op de website.

De informatie over een leverancier wordt vermeld op de huurautobevestiging. Op de voucher staat ook informatie over de ophaallocatie, tijd en datum van je huurauto. In het geval dat je nog steeds niet in staat bent om de leverancier te bereiken of het kantoor te localiseren, kun je altijd via de telefoon of via de e-mail contact opnemen met ons ondersteuningsteam.
Je kunt je offerte bekijken en omzetten in een online boeking door in te loggen op de vragen link van www.vipcars.com, die naar je is verzonden en de 'Boek nu' knop aan te klikken. Als alternatief kun je altijd via de telefoon of e-mail contact met ons ondersteuningsteam opnemen.
Bij het reserveren van een auto van VIPCars.com, word je gevraagd om een klein deel van het totale bedrag op onze website te betalen, terwijl de rest van de betaling dient te geschieden bij de verhuurbalie, wanneer je met je voucher je geboekte auto komt ophalen.
+1-866-727-1191 Chat Nu